uutiset

Tiedote:

Seuran Instagram-sivut: eastsideirontribe

 

Tulevia kisoja:

22.1.2017 penkkipunnerruskisat Lopella

RIIKKA VIHONEN RAW-PENKKI sarja 63kg tulos 67.5kg sijoitus 1.

 

Toiset penkkipunnerruskisani ovat takana. Tavoitteenani oli saada parannettua tulosta edellisistä kisoista ja se onnistui. Kaksi nostoa kolmesta onnistuneesti ylös ja tuloksena 67,5 kg.

Kisajärjestelyt olivat hyvät ja Lopelle lähden mielelläni kisaamaan uudelleenkin. Kaiken kaikkiaan mukava ja onnistunut kisareissu hyvässä seurassa! Iso kiitos kaikille paikalla olleille avusta ja tuesta!

 

Treeni-intoa kevääseen, Riikka

 

TIMO RUKKILA sarja 120kg tulos 197.5kg sijoitus 3.

 

Lopen varustepenkkikisa 22.01.2017 oli vuoden ensimmäinen kisa. Sinne mentiin kisaennätystä tekemään – ja sehän siellä syntyi.

Lämmittely sujui erittäin hyvin; siinä jo tunsin, että nyt Rukkilan poika onnistuu. Itse kisaan lähdettiin 185kg:n aloituspainolla joka hylättiin tuomariäänin 2-1. Se vähän harmitti. Toiseen nostoon laitettiin sama paino. Se tuli hyväksytysti ylös kaikin tuomariäänin. Viimeiseen nostoon laitettiin kisaennätysraudat 197,5kg, joka myös tuli ylös. Kolmas nosto oli kahteen muuhun nostoon verrattuna teknillisesti paras. Haluan kiittää isosti valmennuksesta valmentajaani/huoltajaani (Petteri Laurikainen). Riikalle myös kiitokset huollosta. Hatunnosto Ripalle ja Tomille siitä, että tulivat avustamaan ja kannustamaan!

HYVÄ KISA, PAREMPI MIELI. Nyt vaan kohti SM- kisoja.T:Timo "LEUKA" Rukkila